Društvo RI-19, d.o.o. ostvarilo uspješno prvo polugodište 2024. te apliciralo značajan broj zgrada na projekte dobivanja bespovratnih sredstava (EU fond i Javni poziv Grada Rijeke)

Objavljeno: 11.07.2024.

S ponosom možemo objaviti da smo uspješno završili prvo polugodište 2024. godine. Na prvome mjestu zahvaljujemo svojim klijentima, partnerima i zaposlenicima na podršci, povjerenju i strpljenju te se radujemo novim uspjesima i suradnjama u nadolazećim mjesecima i godinama. Vjerujemo da ćemo sada Vaše povjerenje uspjeti još više i čvršće opravdati, jer tu smo zbog Vas i za Vas. Unatoč izazovima i  kadrovskim fluktuacijama koje su obilježile početak godine tvrtka je pokazala izvanrednu otpornost i sposobnost prilagodbe te je uspjela ostvariti značajne uspjehe na nekoliko ključnih područja.

Jedan od najvažnijih uspjeha tvrtke RI-19, d.o.o. u prvom polugodištu 2024. godine je uspješna prijava projekata na Javni poziv za Energetsku obnovu 2024. financiranu putem fondova EU.  Ovi projekti obuhvaćaju širok spektar aktivnosti usmjerenih na poboljšanje energetske učinkovitosti i održivosti zgrada diljem regije. Zahvaljujući stručnoj ekspertizi i predanosti novih kadrova, tvrtka očekuje visoki postotak uspješnih aplikacija, što će doprinijeti značajnom povećanju energetske učinkovitosti i smanjenju ekološkog otiska u lokalnoj zajednici.

Pored energetskih projekata, RI-19, d.o.o. je uspješno prijavilo projekte na javni poziv Grada Rijeke za obnovu fasada i krovova građevina na području zaštićene urbanističke cjeline grada Rijeke. Ovaj poduhvat ne samo da će unaprijediti estetski izgled grada, već će i osigurati očuvanje kulturne baštine te poboljšati kvalitetu života stanovnika. Kvalitetna priprema i prezentacija ovih projekata rezultirala je velikim očekivanjima za pozitivne ishode prijava.

Kako bismo našim klijentima osigurali najbolje moguće uvjete za financiranje projekata obnove, RI-19, d.o.o. aktivno surađuje s vodećim bankama. Kroz ove suradnje, osiguravamo povoljne kreditne linije i financijske pakete prilagođene potrebama svakog projekta. Naš cilj je omogućiti da svaki projekt obnove bude financijski pristupačan i održiv, što dodatno doprinosi uspjehu naših klijenata i zajednice u cjelini.

Nakon što smo ojačani novim, stručnim i motiviranim timom, koji je već pokazao svoju vrijednost kroz ostvarene uspjehe u prvoj polovici 2024. godine. Nova organizacijska struktura omogućila je bolju koordinaciju i učinkovitost u vođenju projekata, čime je tvrtka osnažila svoju poziciju lidera u upravljanju građevinskim projektima na području Primorsko-goranske županije.

Gledajući unaprijed, RI-19, d.o.o. ostaje posvećen svojoj misiji pružanja vrhunskih usluga u građevinskom konzaltingu. S novim kadrovima i uspjesima iza sebe, tvrtka je spremna suočiti se s budućim izazovima i nastaviti biti predvodnik u industriji. Kroz kontinuiranu inovaciju, stručnost i posvećenost kvaliteti, RI-19, d.o.o. namjerava nastaviti rasti i doprinositi razvoju lokalne zajednice i šire.

Radujemo se novim uspjesima s Vama, nastavljajući pružati kvalitetnu uslugu upravljanja zgradama.